Medisch Centrum Ternat Sports - Sportlab MCT

running-coach

Running-Coach

Prijs: € 50 - € 250 / maand - Duur: min. 3 maanden

Vandaag worden we geleefd!

Meer presteren op het werk, perfect zijn voor het gezin, steeds meer willen doen in minder tijd. Een levensstijl die duidelijke gevolgen heeft op onze gezondheid: futloosheid, stress, burn-out, depressie…

Ondanks deze evolutie zijn we er toch bewust van dat deze levensstijl een gigantisch impact heeft op ons leven. Maar we missen vaak dat duwtje in de rug om op een bewuste en gezonde manier om te gaan met ons lichaam.

Running-Coach heeft daarom dit unieke doel: de gezondheid verbeteren van ieder individu via het Heart, Body & Soul principe.

De Running-Coach wil die gezonde partner zijn en iedereen ondersteunen om dat doel te bereiken. We geloven dat een gezonde levensstijl aanmeten niet alleen uit bewegen (Heart) bestaat, maar dat ook voeding (Body) en het mentale (Soul) aspect hier een cruciale rol in spelen. Het is de samenhang en de balans tussen deze drie componenten, Heart, Body & Soul, dat bijdraagt tot een gezonder, evenwichtiger én gelukkiger leven.

Volledig overzicht van de paketten

Opties

Extra trainingsessies

Er kan ook per sessie gewerkt worden of je kan extra sessies inschakelen. Jij bepaalt zelf wanneer je de Running-Coach inschakelt.

Prijs: € 65 / uur

Medisch Centrum Ternat Sports - Sportlab MCT