Medisch Centrum Ternat Sports - Sportlab MCT

missie & visie

Medisch Centrum Ternat Sports - Sportlab MCT

Missie en visie

MCT sports wil alle facetten die bijdragen tot een gezonde en verantwoorde sportbeoefening en tot verantwoorde prestatieverbetering centraliseren. Gelet op onze inbedding in Medisch Centrum Ternat, wordt hierbij in het bijzonder aandacht besteed dit op een medisch verantwoorde manier te doen. MCT sports richt zich zowel op de competitieve sporter als op de reacreatieve sporter voor het begeleiden bij het verbeteren van sportprestaties, het behalen van sportieve doelen of louter bij het sporten op een verantwoorde manier. Daarnaast wil MCT sports trainers en coaches begeleiden zodat zij hun team of atleten in de toekomst nog beter kunnen trainen en begeleiden. Kortom, MCT sports is er om iedere sporter professioneel te begeleiden en te verbeteren. 

We geloven in het multidisciplinaire concept waarbij ieder van onze sportspecialisten expert is in zijn vakgebied, maar ook in staat is het bredere plaatje te zien, waarbij een goede communicatie tussen de verschillende diensten binnen ons team een must is. Door alle facetten die bijdragen tot een verantwoorde sportbeoefening of tot betere prestaties te centraliseren, kan de sporter met verschillende wensen en noden zich eenvoudig richten tot het multidisciplinaire team van MCT sports en zelf uit het ruime aanbod aan diensten binnen MCT sports de keuze maken die het best bij hem aansluit.

Medisch Centrum Ternat Sports - Sportlab MCT

gratis
infosessie

Medisch Centrum Ternat Sports - Sportlab MCT

15 min

Bij MCT sports proberen we voor iedere sporter een aanbod te voorzien. Daarom is het uiteraard, zeker als beginnende sporter, niet altijd duidelijk wat nu het beste aanbod is voor jou persoonlijk. Tijdens deze gratis infosessie willen we jou helpen om je hierin wegwijs maken.

Boek een gratis sessie